Membrii echipei noastre, medici specialiști si asistenți , vă stau la dispoziție pentru întâlniri, consultații, investigații si intervenții medicale. Nu ezitati sa consultați medicii noștri. Sănătatea pacienților nostri este importantă.

Ne-am dat seama că nevoile oamenilor s-au transformat într-un vis, visul nostru de a răspunde la sutele de cereri, de a aduce serviciile medicale de calitate deosebită din Craiova sau Bucuresti mai aproape de pacienții din Slatina. Am ales să venim noi către oameni, pentru a le ușura accesul către medicina modernă, practicată cu pasiune. Astfel, am creat Clinica Efervescent.

Medicii noștri formează o echipă puternică, menită să trateze remarcabil şi să inspire. Fiecare specialist al acestei echipe a demonstrat de-a lungul carierei un grad înalt de profesionalism. Ne mândrim cu medici de excepție și renume care știu că detecția timpurie, diagnosticul și tratamentul corect duc la cel mai bun prognostic pentru fiecare caz în parte.

Experiența medicală ne-a ajutat să descoperim că atunci când vrei să realizezi ceva, trebuie să te implici total, fără jumătăți de măsură. Angajamentul ferm pe care îl luăm față de fiecare persoană care intră în Clinica Medicală Efervescent este acela că îi vom acorda timpul nostru din plin. Oferim mai mult timp de a asculta cu atenție și mai multă deschidere de a răspunde cu precizie nevoilor pacienților noștri.

One thought on “Despre Clinica Efervescent

Comments are closed.